Dolgozzunk együtt!

 Elkötelezettség a hivatásért  

Karrier - szakmai és anyagi megbecsülés

Karrier - Vezetők és tanácsadók

Alkusz cégünk tanácsadói csak több éves bizonyított és ellenőrzött elit pénzügyi, biztosításközvetítői munka, tapasztalat, illetve vezetői tevékenység birtokában csatlakozhatnak hozzánk.

Ha Ön is tapasztalt biztosításközvetítő, illetve pénzügyi tanácsadó, ha az Ön számára is a prémium ügyfél kiszolgálás és a maximális  ügyfél elégedettség az elsődleges cél, akkor köztünk a helye. 

A központi irodánk Budapesten van, de az ország minden részéről várunk alkusz tanácsadókat és vezetőket.


Az alkuszi munka megbecsülése nálunk 

Leendő Tanácsadóinknak, leendő vezetőinknek


Irodai programunk:

Csatlakozzon hozzánk és az irodai programunkhoz. Nem feltétel nálunk, de ha van irodája, az pontos elérhetőséggel, az Ön nevével felkerülhet az INFI RISK központi weboldalára. Ezzel részesedhet a hamarosan elinduló országos reklám kampányunk előnyeiből is, s az irodáját gyorsan megtalálják a potenciális ügyfelek.

Ügyfél generálás a tanácsadóinknak:


Mentori rendszert működtetünk. Ha csatlakozik hozzánk, a mentori rendszerünknek köszönhetően országos szinten biztosítunk Önnek ügyfeleket, segítünk feltölteni a naptárát.


Céges előadások: Az igénybe vehető lehetőségekről, állami támogatásról, megtakarításokat, biztosításokat érintő jogszabály változásokról rendszeresen tartunk cégeknek előadásokat. Legyen a mi alkusz tanácsadónk, legyen nálunk vezető, s akkor ezeken személyes kapcsolatba léphet a cégek vezetőivel, dolgozóival.  

Rendezvények: Folyamatosan építjük ki azokat a kapcsolatainkat, amelyek lehetővé teszik, hogy alkuszként vehessünk részt országos rendezvényeken. Csatlakozzon hozzánk és akkor ezeken személyes kontaktust tud kialakítani a potenciális ügyfelekkel


Kiemelkedő vezetői javadalmazás:

Ha van / ha lesz saját csapata, a vezetői munkáját a vezetői programunk kiemelkedő javadalmazással honorálja. Nálunk nincs korlátozás, ha már van egyetlen tanácsadója, részesül a vezetői juttatásból.


Nálunk nincs teljesítmény kényszer:

Csak a lehetőségek megadásában és a feltételek biztosításában hiszünk, nem pedig a teljesítmény erőltetésében. Ezért nálunk sem a tanácsadók, sem a vezetők esetében nincs teljesítmény kényszer. A tanácsadóinkat partnereknek tekintjük, akik el tudják dönteni, hogy milyen céljaik vannak, ezeket mekkora idő és energia ráfordítással tudják megvalósítani.


Elfogadjuk, segítünk: 

Elfogadjuk a hektikus eredményt, segítünk a hiányosságok pótlásában.  Biztosítjuk az oktatást, az Ön rendelkezésére bocsátjuk az Ön munkáját, illetve a biztosításokat, azok szerződési feltételeit, a biztosító partnereinket érintő információkat. Saját oktatási anyag, tudásközpont, munkát segítő kalkulátorok


Saját, folyamatosan frissülő, központi szerveren elérhető tudásközponttal rendelkezünk. A fejlesztéseinknek köszönhetően - a termék kalkulátorokon túl -, szellemi terméknek minősülő, az  ügyfél tájékoztatást  és a termék értékesítést segítő kalkulátorok is rendelkezésére állnak a tanácsadóiknak (hitel, kamat, adózás, jövedelem, osztalék, biztosítási törvények és hatásuk a megtakarításokra, stb.).

Saját szerver, saját levelező rendszer:

Saját háttértároló rendszert, illetve szervert, valamint saját levelező rendszert biztosítunk a tanácsadóinknak a GDPR előírásaihoz, adatkezeléshez, információ áramláshoz való maximális megfelelés érdekében.


Fentiekért cserében elvárjuk a becsületes munkát, az etikus magatartást, az elhivatott szakmai tevékenységet, a maximális ügyfél lojalitást.

Ha azonosulni tud az elveinkkel, a szakmai értékeinkkel, s csatlakozna hozzánk vezetőként, tanácsadóként: 

Kapcsolatért kattintson ide

INFI RISK Biztosítási és Pénzügyi Tanácsadó Kft.  -  Biztosítási alkusz