E l h i v a t o t t s á g 

P r é m i u m   k i s z o l g á l á s

Szakmai elhivatottsággal felajánljuk és ígérjük  Önnek:

Szakértő segítségünkkel megkönnyítjük az egyes szolgáltatások közötti választást. Az Ön igényeihez, feltételezett kockázataihoz igazítjuk a biztosítását. Segítünk, hogy a biztosítása, illetve annak kiegészítő elemei lehetőleg csak azokat az opciókat, fedezeteket tartalmazzák, amelyekre Önnek valóban szüksége van. Szakmai tapasztalatunkat felhasználva, felajánljuk Önnek, hogy közösen választjuk ki az Önnek leginkább megfelelő ár-érték arányú biztosítást. 

Ezt kínáljuk, ígérjük Önnek > Prémium, komoly szakmai tapasztalatra és szakmai elhivatottságra épülő kiszolgálás


Prémium kiszolgálásunk lényege 10 pontban:

1. Tisztelet: Tapasztalni fogja, hogy ezen a felületen és a velünk való kapcsolat során Ön megkapja a maximális tiszteletet. 

2. Kimagasló szakmai hozzáértés: Mi komoly értéket kínálunk Önnek, a szakmai elhivatottságunkat és a sokéves tapasztalatra épülő szaktudásunkat. 

3. Költségmentes igényfelmérés

4. Költségmentes tanácsadás

5. Költségmentes szerződéskötés

6. Kár esetén nem hagyjuk Önt magára

7. A meglévő szerződéseit átnézzük, ha igényli, az összes szerződését alkuszi megbízással átvesszük, gondozzuk

8. Felajánljuk, hogy a céges és a magánszemélyes szerződéseit is átvizsgáljuk, együttesen optimalizáljuk9. Rendszeresen tájékoztatjuk a biztosításait, megtakarításait érintő, igénybe vehető állami támogatásokról, illetve adójóváírási lehetőségekről

10. Legalább évente  kétszeri felvesszük Önnel a kapcsolatot. Hiszünk abban, hogy az elhivatott szakmai munka alapja a rendszeres kapcsolattartás, az Ön időről-időre felmerülő biztosítási, illetve megtakarítási igényeinek kiszolgálása, a biztosításának évforduló előtti vizsgálata, optimalizálása, vagyis az Ön maximális kiszolgálása.

Szakértő segítségünkért kérjük, hívja a központi számunkat:

+36 20 / 4848-323 vagy a +36 / 20 4847-656

INFI RISK Biztosítási és Pénzügyi Tanácsadó Kft. - Biztosítási alkusz