Ismerje meg az alkusz cégünket

Önökért dolgozunk

INFI RISK Biztosítási alkusz 

Innováció Növekedés Fejlődés Internacionális piac

Az INFI RISK Biztosítási és Pénzügyi Tanácsadó Kft. 100 %-ban magyar tulajdonban van, tanácsadói több éves tapasztalattal rendelkeznek, elhivatottan végzik a tevékenységüket.

Vezetés

 Ügyvezető és szakmai vezető

Rontóné Dr. Nagy Zsuzsanna az MTA Köztestületének tagja, a közgazdaságtudomány kandidátusa, miniszteri dicséret, valamint a Magyar Tudományos Akadémia díja fémjelzi a nevétTöbb mint 30 év közgazdasági, illetve cégvezetői, nemzetközi projektvezetői, s mintegy évtizedes biztosítás szakmai tapasztalat birtokában a Társaság ügyvezetését és szakmai vezetését látja el. 


E-mail:      dr.nagy.zsuzsanna kukac infirisk.hu   

Mobil:        +36 / 20 4848-323


   Ügyfélkapcsolat vezetője

Rontó Krisztina pénzügyi tanácsadó, ügyfélszolgálati vezető várja az Önök megkereséseit:


Email:    kapcsolat kukac infirisk.hu 

Mobil:    +36 / 20 4847-656Fiatal tanácsadók vezetője

Zilahi András a Szent István Egyetem Kereskedelem és marketing szakos hallgatója. Egyetemi jogviszonya mellett elkötelezett biztosítási tanácsadó, Junior Unit Manager. 

Komoly szerepet játszik a fiatal tanácsadók mentorálásban, sőt hatékonyan segíti az idősebb tanácsadók alkalmazkodását az egyre változó informatikai kihívásokhoz..


Email:      zilahi.andras kukac infirisk.hu  

Mobil:      +36 / 20 566-3521Alkusz modellünk 

Az alkusz modellünk egyedi, több lépcsős szakmai támogatói rendszerre épül. Eltérően a legtöbb alkusz cégtől, nem MLM rendszerben, hanem szakértői, mentori rendszerben dolgozunk. Ügyfeleink így nemcsak az adott tanácsadó segítségét kapják meg, hanem a tanácsadó munkáját segítő specialistáét is. A háttér segítségnek köszönhetően minden ügyfelünk minden biztosítási termékét ugyanaz a tanácsadó tudja megkötni, gondozni és  rendszeresen felülvizsgálni. Egy-egy ügyfél összes szerződése így egy kézben marad, ennek minden előnyével együtt.

A szolgáltatásunk lényege tehát, hogy az Ön összes szerződése

  • a magán szerződései
  • - életbiztosítási terület
  • - vagyon- és felelősségbiztosítási terület
  • a céges szerződései
  • - életbiztosítási terület
  • - vagyon- és felelősségbiztosítási terület

a magánszemélyes gépjármű felelősségbiztosítástól a milliárdos céges vagyonbiztosításon és a csoportos dolgozói életbiztosításon át egészen a nemzetközi biztosításig,  egy kézben, egy alkuszcég támogatása és szakmai, szakértői segítsége alatt marad.

Egyedi alkusz modellünk segítségével prémium alkuszi ügyfélkiszolgálást tudunk biztosítani.

Ügyfelek kiszolgálása komplex rendszerrel 

Társaságunk kiemelt hangsúlyt fektet a hatékony ügyfélápolásra, vagyis az elégedettség fenntartására, az időközben felmerülő ügyféligények kielégítésére, nem utolsó sorban pedig a - későbbiekben is mindkét fél számára előnyös - személyes kapcsolatra épülő további ügyfél és szerződés generálásra. Belső visszajelzési rendszer támogatja a szigorú kritérium rendszerrel felépített ügyfelet megtartó, ügyfél elégedettséget fenntartó rendszert.

Ügyfeleink szerződéseinek optimalizálása

Külön a magánszemélyes, külön a céges szerződéseket egyenként felülvizsgáljuk, majd csoportonként mind szakmai, mind pedig adózási szempontból együttesen optimalizáljuk. 

INFI RISK Biztosítási és Pénzügyi Tanácsadó Kft.  -  Biztosítási alkusz